برای خرید كتاب و مشاهده اطلاعات ناشر به صفحه ناشر مراجعه نمایید

سفره


۱۵۲ صفحه - رقعی (شومیز) - چاپ ۱ - ۲۰۰۰ نسخه ISBN: 978-600-93329-5-3
تاریخ نشر:۹۲/۰۳/۲۷ قیمت :۳۵۰۰۰ ریال
كد دیویی:۲۹۷.۶۳۵
زبان كتاب:فارسی محل نشر:قم - قم

معرفی مختصر كتاب
مروری بر آموزه‌های دین اسلام در مورد انواع خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها و بایسته‌های طبی و دینی مربوط به آنها است. در این کتاب آداب خوردن و آشامیدن در دین اسلام و لزوم پایبندی به آن از لحاظ حفظ سلامت در جسم و در دین و اعتقادات مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. نویسنده نخست به بیان ضرورت کسب غذای حلال و پرهیز از غذای حرام پرداخته و لزوم پرهیز از اسراف و تبذیر و پرخوری را از بایسته‌های مربوط به آداب خوردن و آشامیدن در آموزه‌های قرآنی و روایی دانسته است. وی در ادامه به مضرات پرخوری و فواید کم‌خوری اشاره کرده و دستوراتی در مورد وعده‌های غذایی برای حفظ سلامت بدن ارایه نموده است. حسن تدبیر در معیشت، اهمیت و ثواب اطعام دادن به دیگران در فرهنگ اسلامی، آداب اسلامی مربوط به سفره و بیان خاصیت درمانی برخی از غذاها و خوردنی‌ها از دیگر مندرجات این کتاب است.


كتاب قبلی كتاب بعدی