نسخه آزمایشی جستجو ورود | ثبت نام
تاریخ سری جنایت‌های استالین | خانه کتاب و ادبیات ایران

تاریخ سری جنایت‌های استالین

استالین، یوسیف‌ویساریونویچ، 1878 - 1953م. تعقیب و ایذای سیاسی - روسیه شوروی روسیه شوروی - سیاست و حکومت - 1936 - 1953م. روسیه شوروی - سیاست و حکومت - 1917 - 1936م.

تاریخ سری جنایت‌های استالین | خانه کتاب و ادبیات ایران

تاریخ سری جنایت‌های استالین

استالین، یوسیف‌ویساریونویچ، 1878 - 1953م. تعقیب و ایذای سیاسی - روسیه شوروی روسیه شوروی - سیاست و حکومت - 1936 - 1953م. روسیه شوروی - سیاست و حکومت - 1917 - 1936م.

قیمت
20,000
تاریخ نشر
13780923
شابک
978-964-90304-0-1
تلفن
66973224
ناشر
پدیدآور
اطلاعات تکمیلی
کد دیویی
947.0842
زبان کتاب
فارسی
محل نشر
تهران - تهران
مشخصات
جلد - 544 صفحه - ترجمه - چاپ 1
کد دیویی
947.0842
زبان کتاب
فارسی
محل نشر
تهران - تهران
مشخصات
جلد - 544 صفحه - ترجمه - چاپ 1
معرفی مختصر کتاب

این کتاب خاطرات الکساندرآرلوف، یکی از ژنرال‌های برجسته سازمان امنیت شوروی سابق است که در آن جزئیات بازپرسی از شخصیت‌های برجسته حزب کمونیست را باز می‌گوید و از بسیاری ماجراهای پشت پرده و اطلاعات سری و جنایات استالین پرده برمی‌دارد .آرلوف پس از انقلاب اکتبر 1917در ارتش سرخ به خدمت پرداخت و یکی از متخصصان جنگ‌های چریکی و پیکار در پشت جبهه دشمن بود .او پس از پایان جنگ‌های داخلی روسیه، مدتی در دیوان عالی کشور شوروی سابق با سمت دادیار و دادستان به کار پرداخت و در تدوین نخستین قانون جزای روسیه شوروی شرکت موثر داشت .در سال 1924در سازمان امنیت شوروی مشغول فعالیت شد و چندی بعد به سمت فرمانده نیروهای مرزبانی اتحاد شوروی سابق در قفقاز منصوب شد . آرلوف از سال 1926تا 1935ماموریت‌هایی را از سوی سازمان امنیت شوروی در کشورهای فرانسه، آلمان، ایلات متحده آمریکا، چکسلواکی، اتریش و سویس انجام داد و شبکه‌هایی از ماموران سازمان امنیت شوروی را در این کشورها پدید آورد . او در سال 1936از سوی استالین به کشور اسپانیا رفت تا به عنوان مامور ویژه استالین و نماینده کرملین، مشاور دولت جمهوری‌خواه اسپانیا در پیکار با فرانکو و دولت فاشیست اسپانیا باشد .وی در این ایام موفق شد هفتصد و پنجاه هزار کیلوگرم طلای اسپانیا را در هفت هزار و نهصد صندوق با چهار کشتی به شوروی ارسال کند .آرلوف که می‌دانست اطلاعات وسیعش از جنایات استالین او را گرفتار تصفیه‌های استالین خواهد نمود، درست در فرصتی مناسب از اسپانیا به فرانسه و از آن جا به کانادا و سپس ایالات متحده گریخت و به این ترتیب به نحو معجزه‌آسایی نجات یافت و این کتاب را در سال 1983انتشار داد .در پایان کتاب، طی جدول‌هایی سرنوشت رهبران و اعضای عالی رتبه حزب کمونیست که عمدتا یا به قتل رسیده و یا اعدام شدند، به چاپ رسیده است .