نسخه آزمایشی جستجو ورود | ثبت نام

هفتمین مجلس «به آیین آسمان» در عمود 203 | خانه کتاب و ادبیات ایران
12:47 - 1401/06/21 | بازدید 364

هفتمین مجلس «به آیین آسمان» در عمود 203

هفتمین مجلس شعرخوانی «به آیین آسمان»، از 20 شهریورماه آغاز شده و تا 24 شهریورماه 1401 در عمود 203 طریق نجف اشرف به کربلای معلی برپا خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، مجلس هفتم از سلسله برنامه‌های «به آیین آسمان» با موضوع «مصطبه‌ی ارادت/چارپایه‌خوانی در طریق نجف – کربلا)، به همت خانه کتاب و ادبیات ایران با حمایت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری موکب شهید ابراهیم هادی، از 20 شهریورماه آغاز شده و تا 24 شهریورماه 1401 (14 تا 19 صفر 1444) در طریق نجف اشرف به کربلای معلی، عمود 203، موکب شهید ابراهیم هادی، غرفه خانه کتاب و ادبیات ایران در حال برگزاری است.

 

مجلس هفتم «به آیین آسمان» در این پنج روز با ویژه‌برنامه «سبزتر از سرخ» و مسابقه روایت‌‌نویسی پیاده‌روی زیارت اربعین همراه است.

 

استاد محمدمهدی رسولی، کارگردانی هنری این برنامه را برعهده دارد و زهیر توکلی دبیر علمی این آیین است. سید فرزاد تجلی نیز در این آیین به‌عنوان مطلع‌خوان حضور دارد.

 

پیش از این، مجالس اول تا ششم «به آیین آسمان» در شهرهای قم، مشهد مقدس، اصفهان، زنجان، همدان و تهران برگزار شده است.





پر بازدیدها
بازدید 83366
متنی که به قول رهبر شهید انقلاب پس از هشتصد سال همچنان تازه است

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 81851
دوست دارم برای شرکت در نمایشگاه کتاب به تهران بیایم/ تجربه مسحورکننده هزارویکشب

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 79444
اگر ما راوی نباشیم نیویورک تایمز روایتش از «وضعیت فرهنگ در جنگ خاورمیانه» را مسلط می‌کند

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 79149
بی‌نهایت علاقه به حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را دارم/ شخصیت افسانه‌ای حسن صباح و ضرورت درک بیشتر از فرهنگ ایرانی

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 78966
شماره جدید «راویان فرهنگ» منتشر شد/ در سوگ پیشوای تمدن‌ساز

برای مشاهده کلیک کنید