نسخه آزمایشی جستجو ورود | ثبت نام

۶۶ درصد مخاطبان، ناشران مورد نظر خود را در نمایشگاه یافته‌اند | خانه کتاب و ادبیات ایران
05:51 - 1403/02/22 | بازدید 162

۶۶ درصد مخاطبان، ناشران مورد نظر خود را در نمایشگاه یافته‌اند

طبق آمار به‌دست‌آمده از نظرسنجی روز سوم نمایشگاه کتاب، ۶۶ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی، غرفه همه ناشران مد نظر خود را در نمایشگاه کتاب یافته‌اند.

به گزارش ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، پروژه نظرسنجی از بازدیدکنندگان نمایشگاه با هدف رفع مشکلات و بهبود فرآیندها، براساس نظر مردم در حال اجراست. ستاد برگزاری نمایشگاه به صورت روزانه برشی از نتایج روزانه این پیمایش را منتشر می‌کند. طبق نظرسنجی از مردم حاضر در نمایشگاه کتاب، در پاسخ به این سوال که «آیا ناشران مورد نظر شما در نمایشگاه حضور داشتند؟» از هر ۱۰ نفر حدود ۷ نفر کل ناشران مدنظر خود را در نمایشگاه کتاب یافته‌اند.


نقاط قوت و ضعف


مردمی که در روز سوم نمایشگاه کتاب حضور داشتند، سه نقطه قوت نمایشگاه کتاب را وجود ایستگاه‌های شارژ موبایل، استقرار باجه رای‌گیری در نمایشگاه و در اختیار گذاشتن سبدهای دستی و چرخ‌دار خرید دانستند.


همچنین طبق نظرسنجی‌ها در این روز، از جمله نقاط ضعف نمایشگاه کتاب می‌توان به در دسترس نبودن آب آشامیدنی، مشکل پارک خودرو در روزهای تعطیل و سروصدای زیاد در فضای داخلی نمایشگاه کتاب اشاره کرد.


مراجعین درخواست «ارسال پیامک لینک نقشه هنگام ورود به نمایشگاه کتاب، افزایش تعداد پارکینگ‌های موتور و احداث غرفه فروش آب داخل سالن‌ها» را هم داشتند.


بر همین اساس ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب در اقدامی به رفع این مشکلات پرداخت و پیگیری افزایش واحد‌های فروش آب، هماهنگی با پلیس راهور برای تخصیص بیشتر فضای پارک در خیابان‌ها و نظارت بر فعالیت واحد‌ها و تذکر برای حذف صداهای آزاردهنده را در اولویت قرار داد.


سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.





پر بازدیدها
بازدید 83044
متنی که به قول رهبر شهید انقلاب پس از هشتصد سال همچنان تازه است

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 81698
دوست دارم برای شرکت در نمایشگاه کتاب به تهران بیایم/ تجربه مسحورکننده هزارویکشب

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 79316
اگر ما راوی نباشیم نیویورک تایمز روایتش از «وضعیت فرهنگ در جنگ خاورمیانه» را مسلط می‌کند

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 79010
بی‌نهایت علاقه به حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را دارم/ شخصیت افسانه‌ای حسن صباح و ضرورت درک بیشتر از فرهنگ ایرانی

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 78786
«گزارش یک جشن» منتشر شد + دریافت متن

برای مشاهده کلیک کنید