نسخه آزمایشی جستجو ورود | ثبت نام

آثاری برای شناخت ژرفای شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س) | خانه کتاب و ادبیات ایران
10:26 - 1404/08/30 | بازدید 95

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل‌میبدی معرفی کرد؛

آثاری برای شناخت ژرفای شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س)

با فرارسیدن ایام فاطمیه، محمدتقی فاضل‌میبدی مطالعه چند کتاب در تحلیل زندگی، شخصیت و نظام فکری حضرت صدیقه طاهره بانو فاطمه زهرا(س) را به مخاطبان توصیه کرد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی فاضل‌میبدی؛ عضو هیات علمی دانشگاه مفید، در گفت‌وگو با ستاد خبری سی‌وسومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به فرارسیدن ایام فاطمیه، چهار کتاب تأثیرگذار در شناخت شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س) را معرفی و توصیه کرد.

وی در ابتدا به کتاب «زندگانی فاطمه زهرا(س)» تألیف سیدجعفر شهیدی اشاره کرد و گفت: این کتاب از بهترین منابع فارسی در زمینه زندگی‌نامه حضرت زهرا(س) است که با قلمی خوانا و مستند، گزارشی تحلیلی از زندگی بانوی دو عالم ارائه داده است. شهیدی با تسلط بر منابع تاریخی، اثری ماندگار خلق کرده که برای محققان و عموم خوانندگان مفید است.

فاضل میبدی در ادامه به کتاب «فاطمه فاطمه است» اثر علی شریعتی اشاره کرد و افزود: این کتاب از آثار جالب توجه و تأثیرگذار در تحلیل شخصیت حضرت زهرا(س) است. شریعتی در این اثر به بررسی ابعاد مختلف شخصیتی حضرت زهرا(س) پرداخته و نگاهی نو به نقش زن در جامعه ارائه داده است.

این استاد حوزه و دانشگاه، کتاب «فاطمة الزهراء وتر فی غمد» (فاطمه زهرا(س) زهی در نیام) ‌تألیف سلیمان کتانی؛ ادیب و شاعر لبنانی را نیز برای مطالعه توصیه کرد و گفت: این کتاب نیز به بررسی جامع شخصیت دختر پیامبر اسلام(ص) پرداخته و از آثار خوب در این زمینه محسوب می‌شود.

سی‌و‌سومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «بخوانیم برای ایران» که از شنبه بیست‌و‌چهارم آبان (۱۴۰۴) آغاز شده، جمعه سی‌ام آبان (۱۴۰۴) به کار خود پایان می‌دهد.





پر بازدیدها
بازدید 83111
متنی که به قول رهبر شهید انقلاب پس از هشتصد سال همچنان تازه است

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 81729
دوست دارم برای شرکت در نمایشگاه کتاب به تهران بیایم/ تجربه مسحورکننده هزارویکشب

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 79330
اگر ما راوی نباشیم نیویورک تایمز روایتش از «وضعیت فرهنگ در جنگ خاورمیانه» را مسلط می‌کند

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 79045
بی‌نهایت علاقه به حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را دارم/ شخصیت افسانه‌ای حسن صباح و ضرورت درک بیشتر از فرهنگ ایرانی

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 78800
«گزارش یک جشن» منتشر شد + دریافت متن

برای مشاهده کلیک کنید