نسخه آزمایشی جستجو ورود | ثبت نام

پیام تسلیت ابراهیم حیدری به مناسبت درگذشت زنده‌یاد احمد آرام | خانه کتاب و ادبیات ایران
11:33 - 1405/07/28 | بازدید 40

پیام تسلیت ابراهیم حیدری به مناسبت درگذشت زنده‌یاد احمد آرام

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران به مناسبت درگذشت زنده‌یاد احمد آرام پیام تسلیتی را قلمی کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل خانه کتاب و ادبیات ایران، ابراهیم حیدری به مناسبت درگذشت زنده‌یاد احمد آرام پیامی تسلیتی به شرح زیر نوشت: 

إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ 

درگذشت زنده‌یاد احمد آرام از چهره‌های خلاق ادبیات داستانی معاصر ایران، اندوهی عمیق برای جامعه فرهنگی و ادبی کشور را به همراه آورد.

آن فقید سعید با نگاهی برخاسته از زیست‌بوم جنوب ایران و روایتی آمیخته با خیال، خاطره و تجربه زیسته، جهان داستانی ویژه‌ای خلق کرد. او در آثار خود ظرفیت‌های فرهنگی و اقلیمی بوشهر و جنوب ایران را به ادبیات معاصر پیوند زد و با تجربه‌گری در شیوه روایت و آفرینش فضاهای تازه داستانی، سهمی ارزشمند در گسترش افق‌های داستان‌نویسی فارسی داشت. کارنامه ادبی او از مجموعه داستان «غریبه‌ای در بخار نمک» تا دیگر آثار داستانی و نمایشی‌اش، گواه سال‌ها تلاش خلاقانه در مسیر ادبیات و هنر این سرزمین است. 

آن مرحوم همچنین با حضور در هیات علمی هجدهمین دوره جایزه ادبی جلال آِل‌احمد نیز نقش  خود در خدمت به اعتلای ادبیات داستانی این مرز و بوم ایفا کرد.

فقدان احمد آرام، جامعه ادبی را از حضور نویسنده‌ای صاحب‌نگاه محروم کرد؛ نویسنده‌ای که جهان جنوب را با زبان و تخیل ویژه خود به حافظه داستانی ایران سپرد. اینجانب درگذشت این نویسنده گران‌قدر را به خانواده محترم ایشان، اهالی فرهنگ و هنر، نویسندگان و دوستداران ادبیات داستانی تسلیت می‌گویم و آثار او را بخشی ماندگار از میراث ادبی ایران می‌دانم.

ابراهیم حیدری
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران





پر بازدیدها
بازدید 83718
متنی که به قول رهبر شهید انقلاب پس از هشتصد سال همچنان تازه است

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 82023
دوست دارم برای شرکت در نمایشگاه کتاب به تهران بیایم/ تجربه مسحورکننده هزارویکشب

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 79567
شماره جدید «راویان فرهنگ» منتشر شد/ در سوگ پیشوای تمدن‌ساز

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 79563
اگر ما راوی نباشیم نیویورک تایمز روایتش از «وضعیت فرهنگ در جنگ خاورمیانه» را مسلط می‌کند

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 79273
بی‌نهایت علاقه به حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را دارم/ شخصیت افسانه‌ای حسن صباح و ضرورت درک بیشتر از فرهنگ ایرانی

برای مشاهده کلیک کنید