نسخه آزمایشی جستجو ورود | ثبت نام

آغاز نام نویسی بیمه تکمیلی اهالی قلم | خانه کتاب و ادبیات ایران
- 1394/03/18 | بازدید 38

آغاز نام نویسی بیمه تکمیلی اهالی قلم

نام نویسی بیمه تکمیلی درمان اهالی قلم آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه خانه کتاب، نام نویسی بیمه تکمیلی درمان اهالی قلم توسط صندوق اعتباری هنر به صورت غیر حضوری و آنلاین آغاز شده است و اهالی قلم می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی www.honarcredit.ir برای دریافت خدمات بیمه تکمیلی ثبت نام کنند. 
گفتنی است فقط اعضای صندوق اعتباری هنر، یا افرادی که از طریق این صندوق تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، می توانند از خدمات بیمه تکمیلی درمان استفاده کنند. 
قابل ذکر است که مبلغ حق بیمه سالیانه هر فرد هشت میلیون و یکصد هزار ریال است که 60 درصد آن معادل مبلغ چهار میلیون و 800 هزار ریال از طریق صندوق اعتباری هنر و 40 درصد معادل مبلغ  سه میلیون و 300 هزار ریال توسط متقاضــی پرداخت می شود. 
متقاضیان می توانند تا تاریخ 9 تیر پس از ورود به پروفایل خود در نشانی www.honarcredit.ir به بخش پرداخت بیمه تکمیلی مراجعه و نسبت به پرداخت حق بیمه تکمیلی خود اقدام کنند. 






پر بازدیدها
بازدید 83246
متنی که به قول رهبر شهید انقلاب پس از هشتصد سال همچنان تازه است

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 81786
دوست دارم برای شرکت در نمایشگاه کتاب به تهران بیایم/ تجربه مسحورکننده هزارویکشب

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 79383
اگر ما راوی نباشیم نیویورک تایمز روایتش از «وضعیت فرهنگ در جنگ خاورمیانه» را مسلط می‌کند

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 79100
بی‌نهایت علاقه به حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را دارم/ شخصیت افسانه‌ای حسن صباح و ضرورت درک بیشتر از فرهنگ ایرانی

برای مشاهده کلیک کنید

بازدید 78861
«گزارش یک جشن» منتشر شد + دریافت متن

برای مشاهده کلیک کنید